Lever uw polismap bij ons in!

Afstemmen verzekeringen biedt zekerheid en voordeel

Veel Nederlanders hebben hun verzekeringen via verschillende aanbieders afgesloten. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar vaak kan het beter én tegen een scherpere premie. Wilt u weten hoe dat zit? Lever dan uw polismap bij ons in en we zetten het voor u op een rij.

Verzekeringsmap met polissen

Er zijn maar weinig verplichte schadeverzekeringen in Nederland. Wie een brommer, motorfiets of auto heeft, moet het motorvoertuig tenminste verzekeren voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Verder eisen hypotheekverstrekkers dat u bij de hypotheek ook een opstalverzekering afsluit.

Raadzaam

Maar er zijn natuurlijk wel schadeverzekeringen die in vrijwel alle gevallen raadzaam zijn. Denk bijvoorbeeld aan een inboedelverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering particulieren en een rechtsbijstandverzekering.

Bonte verzameling

Omdat de meeste mensen pas een verzekering afsluiten als ze hem nodig hebben, is de polismap van een gemiddeld huishouden vaak een bonte verzameling. De verzekeringen zijn her en der afgesloten en niet op elkaar afgestemd. Daardoor bestaat het risico dat er gaten in de dekking zijn of juist dat er sprake is van oververzekering. In het eerste geval wordt uw schade niet vergoed, in het tweede kunt u besparen op de premie.

Opstal- en inboedelverzekering

Heeft u een koophuis? Een verstandig advies is dan om tenminste uw opstal- en inboedelverzekering onder te brengen bij dezelfde verzekeraar. Zo sluit u het risico op gaten in dekkingen uit en heeft u bij schade aan uw huis geen gedoe over welke verzekeraar welke schade moet betalen.

Polischeck

Ons kantoor gaat liever nog een stap verder. Daarom nemen wij uw hele pakket graag voor u door en updaten we het daar waar nodig is. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is even contact met ons opnemen en uw polismap inleveren. Aansluitend adviseren wij u graag over de eventuele verbeteringen en premiebesparingen.

Maatwerk

Het vinden van de beste verzekeringen tegen scherpe premies is maatwerk waarbij uw persoonlijke situatie en wensen altijd het vertrekpunt vormen. Uw leeftijd, gezinssamenstelling, woonadres en bezittingen zijn allemaal van invloed op de keuze van de best passende verzekeringen en de hoogte van de premies.

Eén aanspreekpunt

Twijfelt u of uw verzekeringen allemaal op orde zijn? Wilt u graag overzicht in uw polismap en één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.