Consument kiest voor onafhankelijke adviseur

Zes van de tien consumenten die een hypotheek afsluiten, doen dit via een onafhankelijke adviseur. Dat blijkt uit onderzoek van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Stel krijgt advies van adviseur

De belangrijkste redenen om voor een onafhankelijke adviseur te kiezen, is de brede keuze en het professionele advies. Wie naar een bank gaat voor hypotheekadvies, kan enkel kiezen uit de producten van de bank zelf. Een onafhankelijke adviseur biedt producten van veel meer hypotheekverstrekkers aan. Daardoor is de kans groter dat u uw ideale hypotheek vindt.

Steeds meer keuze

De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe partijen op de markt gekomen die vaak aantrekkelijke hypotheken aanbieden. Mede daardoor is het marktaandeel van de grootbanken teruggelopen. Dergelijke hypotheken worden namelijk niet aangeboden door de banken, maar wel door onafhankelijke adviseurs.

Hypotheek afsluiten of oversluiten?

Overweegt u om een nieuw huis te kopen, wilt u profiteren van de lage rente of heeft u een vraag over uw bestaande hypotheek? Neem dan eens contact met ons op voor een gedegen hypotheekadvies op maat. Wij adviseren u niet alleen, maar begeleiden de gehele hypotheekaanvraag van begin tot het eind.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.