Fit de winter door

De winter en met name de feestdagen nodigen niet bepaald uit tot veel bewegen en gezond eten. De winter fit doorkomen? Het is eenvoudiger dan u denkt!

Gezin in de sneeuw

Het koude winterweer kan een flinke aanslag zijn op onze weerstand. Door gebrek aan zonlicht, maar ook omdat we in de winter vaker binnen en dicht op elkaar in afgesloten ruimtes zitten. 

Gezond eten

Gezond eten is goed voor uw afweersysteem. Maar hoe doet u dat in de winter? En tijdens de feestdagen, waarbij het vooral draait om veel, maar niet altijd even verantwoord eten?

Eet uzelf gezond de winter door

Bewegen remedie tegen winterdip

Meer dan een half miljoen Nederlanders hebben tijdens de donkere maanden last van een winterdip, de winterblues of herfstvermoeidheid. Dat maakt het extra verleidelijk om binnen te blijven. Maar wist u dat bewegen in de buitenlucht júist helpt tegen een winterdip? Dat kan op wintersport, maar ook dichter bij huis. 

Te koud om te sporten? Welnee!

Veilig onderweg op winterse wegen

Als u in de herfst en de winter de weg op gaat, heeft u te maken met andere risico’s dan in het voorjaar en de zomer. Winterbanden zijn altijd aan te raden, in sommige landen zelfs verplicht. Maar het winterklaar maken van uw voertuig houdt meer in dan alleen dat. Zeker voor lange ritten zijn voorzorgsmaatregelen geen overbodige luxe. Wij helpen u op weg. 

Veilig onderweg in de winter

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.