Goed verzekerd op vakantie

Als reislustig volk plannen wij Nederlanders onze vakantie graag tot in de kleinste details. Gek genoeg denken we bij deze voorpret nauwelijks aan onze verzekeringen. Terwijl er veel verzekeringen zijn die een rol spelen.

man zit met zijn zoon te vissen

Na een aantal mindere jaren, gaan Nederlanders in 2016 weer vaker op vakantie. Het toeristische onderzoeksbureau NBTC voorspelt dat er dit jaar 3% meer vakanties naar het buitenland worden geboekt. We gaan er niet alleen vaker tussenuit, onze vakanties worden ook duurder. En dat is een extra reden om uw verzekeringen goed door te nemen voordat u vertrekt.

Verzekeringen en uw vakantie

Hoewel we er liever niet aan denken, kan er op vakantie altijd iets vervelends gebeuren. Tijdens uw vakantie is het risico dat u te maken krijgt met een ongeval, diefstal of schade namelijk hoger dan thuis.

Naast een reisverzekering zijn er meer verzekeringen die een rol spelen tijdens uw vakantie. Denk bijvoorbeeld aan uw zorgverzekering. We hebben de belangrijkste verzekeringen voor u op een rij gezet:

Controleer altijd uw verzekeringen

Ondanks dat de meeste vakantiegangers een reisverzekering hebben, kijken de meeste er nauwelijks naar om. Maar liefst 35 procent checkt zijn verzekeringen zelfs niet voor vertrek.

Gaat u binnenkort op vakantie? Dan adviseren wij toch even de moeite te nemen om uw verzekeringen door te nemen. Dat zorgt ervoor dat u echt zorgeloos kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.