Leuke klassiekertochten

Nederlanders zijn liefhebbers van klassieke auto’s. Geen land ter wereld met zo’n hoge dichtheid van klassiekers. Het hele jaar door vinden bijeenkomsten plaats, waarbij een prachtig uitgezette toertocht vaak het hoogtepunt van de dag is.

Oldtimer komt de hoek om

Veel van deze tochten hebben een merk of een land als thema. Zo zijn er tochten waaraan alleen Italiaanse auto’s mogen deelnemen. Soms gaan de organisatoren nog een stapje verder en moet het bijvoorbeeld een Alfa Romeo zijn…

Stelling van Amsterdam Rally (SVAR)

Dat geldt niet voor de vierde editie van de SVAR, die op 21 mei plaats vindt. Tijdens deze mooie rit wordt de kop van Noord-Holland aangetikt. Onderweg passeert u verschillende forten uit de Stelling van Amsterdam. Mits u de juiste route rijdt natuurlijk! De dag is all-inclusive, van aankomst tot finish en met goede live muziek en lekker eten. Deelname is mogelijk in verschillende klassen, van beginners tot zeer gevorderden. www.svar.nl

Geheime 12 Uren Rally

Bent u op zoek naar avontuur en pure ontspanning tegelijk? Dan is de zogenaamde Geheime 12 Uren Rally echt iets voor u. De route van deze rit is tot aan de officiële start op 2 oktober geheim. Het enige wat u weet, is dat u 12 uur later weer aan de finish wordt verwacht. Maar waar deze is? Ruim 300 kilometer die alleen maar in het teken staan van de rijder, de navigator, het routeboek en de auto. Hoe leuk kan avontuur zijn?

Meer ritten

Een overzicht van de verschillende oldtimerritten vindt u hier en hier.

Online rally

Gaat u voor ultieme veiligheid? Houd het dan bij een online rally spel.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.