E-magazine Woongenot
Moderne woning met auto

Welke woonverzekeringen heeft u nodig?

Weet u precies welke verzekeringen er allemaal zijn voor schades in- en om het huis? Wij hebben het voor u op een rij gezet.

Interieur woning

Pakketverzekering of toch niet?

Een pakketverzekering biedt als voordelen overzichtelijkheid en premiekorting. Maar is het wel altijd de beste oplossing?

Verzekeringsmap met polissen

Afstemmen verzekeringen biedt zekerheid en voordeel

Uw schadeverzekeringen op elkaar afstemmen biedt veel voordelen. Lever daarom uw polismap bij ons in en wij zetten alles voor u op een rij!

Laptop en mobiele telefoon buitenshuis

Dure spullen? Kostbaarhedenverzekering kan interessant zijn!

Wist u dat uw smartphone, tablet, laptop en camera vaak maar deels zijn verzekerd binnen uw  inboedel- en reisverzekering?

Inbreker probeert schuifpui open te breken

Tips om inbraak te voorkomen

Wist u dat de meeste inbrekers gelegenheidsdieven zijn? Maak het ze dus niet te makkelijk!

Man monteert een rookmelder

Brandveilig wonen

Als het over veilig wonen gaat, denken veel mensen aan inbraakpreventie. Maar het risico op brand is aanzienlijk groter.

Duurzaam wonen

Huis verduurzamen: wat levert het op?

Wat levert verduurzamen op? Ziet u door de bomen het bos niet meer of u wacht op subsidieregelingen? Dan hebben we goed nieuws!

Zonnepanelen op woning

Zonnepanelen? Meld het aan uw adviseur!

Steeds meer huizen hebben zonnepanelen op het dak. Maar zijn die nou automatisch meeverzekerd of niet? En zo ja, op welke verzekering?

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.